Här hittar du våra lediga tjänster:

Vi söker dig som vill arbeta med spännande arkitektuppdrag i den expansiva Mälardals–regionen! Vi behöver nu stärka upp vårt team med ytterligare en senior handläggande arkitekt. Tjänsten är tillsvidare och i grunden heltid.

Erfarenhet:

Du har en arkitektexamen i bagaget och har arbetat i minst 8 år som projekterande arkitekt. Hos oss finns det möjlighet att växa in i roller där du i efterhand tar ett allt större ansvar som handläggande och vidare som uppdragsansvarig arkitekt.

Du har en god gestaltningsförmåga och är van vid arbete med 3D-modellering i Revit. Du har även allmänt goda datorkunskaper och kunskap i Officepaketet samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Du måste ta eget ansvar för ditt arbete, kunna driva och arbeta självständigt, men med gemenskapen från kollegorna och bolaget i ryggen så arbetar du aldrig ensam. Är du engagerad, har initiativförmåga, är lyhörd och flexibel och inte är rädd för att spänna bågen, då blir det en rolig resa hos oss!

Är du en person som uppskattar att arbeta i det mindre företaget som värnar om sina kunder då är Et Cetera rätt för dig. Vi är det lilla bolaget som arbetar i såväl stora som små projekt, gärna i samverkansprojekt. I det lilla bolaget får du vara beredd på att ta tag i olika arbetsuppgifter som dyker upp, allt ifrån utredningsarbete i tidiga skeden, bygghandlingsprojektering och mindre serviceuppdrag åt våra beställare.

Låter detta intressant?

Skicka då din ansökan (CV och personligt brev) så snart du kan, till ann-sofie@et-cetera.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande.

Har du ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Ann-Sofie Eriksson0762-13 80 40